Maal Hijrah Untukmu Wanita

Must Read Sdn Bhd Online Bookstore

Berita Terkini

Penulis MUST READ di Ekspo Buku Islam Antarabangsa Putrajaya

MUST READ menyertai Ekspo Buku Islam Antarabangsa Putrajaya. Jumpa penulis buku yang kami jadualkan pada hari Sabtu dan Ahad. Buku baharu terbitan kami adalah Tragedi UhudIslam yang TercalarManisnya Tawa & Gurau Senda Rasulullah dan Kisah Malaikat

Ekspo berlangsung dari 30 Oktober hingga 9 November 2014. Kini penulis juga sedang merancang untuk hadirkan diri di ekspo buku itu. Bukan sahaja MUST READ, semua penulis di Malaysia akan berasa teruja apabila dapat bersama pembaca dan berkongsi pandangan buku penulis.  

Miliki buku-buku terbaru daripada kami di ekspo buku itu, harga yang murah itu pasti. Baca lagi pada READ MORE untuk mendapatkan poster jadual penulis di ekspo buku itu.  

 
 

 

Ekspo Buku Islam Antarabangsa Putrajaya

MUST READ menyertai Ekspo Buku Islam Antarabangsa Putrajaya. Kami akan memberikan diskaun menarik untuk pengunjung yang hadir. Buku baharu terbitan kami adalah Tragedi Uhud, Islam yang Tercalar, Manisnya Tawa & Gurau Senda Rasulullah dan Kisah Malaikat

Ekspo berlangsung dari 30 Oktober hingga 9 November 2014. Kini kami sedang menyiapkan stok buku, bahan pameran dan kenderaan untuk sesi persediaan pameran pada 29 Oktober 2014, hari Rabu. Maksudnya 30 Oktober, hari Khamis bermula ekspo buku itu.

Miliki buku-buku terbaru daripada kami di ekspo buku itu, harga yang murah itu pasti. Baca lagi pada READ MORE untuk mendapatkan poster hebahan ekspo buku itu.  

 
 

Gerai Terbaik Pesta Buku Selangor

Alhamdulillah gerai MUST READ terpilih sebagai anugerah Gerai Terbaik di Pesta Buku Selangor. Kami menerbitkan buku seperti, Biografi Agung RasulullahEnsiklopedia Al-Quran, Ulul Albab, Manual Kehamilan dan Perubatan Al-Quran Rawatan Kanser.

Kami melahirkan rasa syukur dan terima kasih kepada penganjur Pesta Buku Selangor, Perbadana Perpustakaan Awam Selangor, staff, penulis dan rakan penerbit sepanjang penganjuran Pesta Buku itu.

Anugerah itu menambah semangat kami untuk terus menyertai pesta buku yang setrusnya dan menerbitkan buku yang berkualiti dan terbaik. Majlis anugerah klik READ MORE. 

 
 

 

Jualan Pos Percuma

Kami menawarkan cara membeli yang mudah dan pantas untuk lima buku terbitan kami. Ada dua cara iaitu, pertama melalui sms/whatsapp dan kedua belian online pada web. Lima buku itu, Biografi Agung Rasulullah, Ensiklopedia Al-Quran, Ulul Albab, Manual Kehamilan dan Perubatan Al-Quran Rawatan Kanser.

Dapatkan tawaran pos percuma ini berserta pen dan bookmark eksklusif MUST READ. Miliki lima buku itu tanpa perlu fikir kos tambahan membeli buku seperti kos pos, kos minyak, kos parking dan kos belanja makan.

Pos percuma ini hanya layak untuk belian di Malaysia sahaja. Makluman kelima-lima buku itu dan cara membeli boleh terus membaca dengan klik READ MORE. 

 
 

Biografi Agung Rasulullah dan Coklat dalam Hamper Korporat

Kami melahirkan rasa syukur apabila seorang pengusaha yang berniaga coklat turut memasukkan buku Biografi Agung Rasulullah sebagai fokus utama hamper korporat itu. Pengusaha yang menggunakan label Chocolate Story itu beroperasi di Shah Alam, Selangor. Chocolate Story membeli sebanyak 400 naskhah untuk dijadikan hamper untuk sebuah bank yang terkemuka di Malaysia. 

Usaha murni peniaga ini membantu industri buku dan hamper itu sungguh bernilai apabila buku itu dibaca oleh penerima setiap masa. Pengusaha juga telah membaca buku itu dan bersungguh-sungguh menjadikan hamper itu kenyataan. 

Pihak kami juga mempelawa kepada individu dan syarikat untuk menjadikan hamper ini sebagai contoh untuk pemberian hamper korporat. Makluman kejayaan hamper korporat ini klik READ MORE. 

 
 

Manual Kehamilan-Rahsia Dapat Anak Soleh

Hadiah khas kami buat pasangan suami isteri sebagai persediaan awal merancang dan mengharungi fasa kehamilan. Pengetahuan berkaitan kepentingan merancang keluarga, masalah kesuburan, penjagaan ibu mengandung dan menghadapi kelahiran perlu untuk panduan semua pasangan di dunia.

Anak adalah anugerah Allah yang paling besar buat pasangan suami isteri. Hargai anak itu dengan mendapatkan panduan penjagaan ibu dan bayi melalui buku Manual Kehamilan.

 
 

 

Pihak Must Read menawarkan bilik seminar untuk di sewa. Butirannya adalah seperti di bawah:

Harga      : RM 400 sehari ( 9 am - 6 pm) 

Kapasiti   : 30 Orang

Alamat    : No 41-1 Jalan Wangsa Setia 1

                 Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur 

                ( Atas Kedai Runcit Az- Zain Shoppe)