ebi 13 wanita

Must Read Sdn Bhd Online Bookstore

Baru Terbit
Ada Apa di Bawah Sejadah?
RM14.00 RM12.00
text_reviews
8 Surah Pilihan
RM9.00 RM7.70
Kiamat Sudah Dekat
RM19.00 RM16.20
text_reviews
Wanita Solehah
RM21.00 RM17.90
text_reviews
Syiah Ancaman dalam Diam
RM16.00 RM13.60
text_reviews
Jom Masuk Syurga
RM18.00 RM15.30
Berita Terkini

Sertai Peraduan Selfie #bukuMUSTREAD

 Ekspo Buku Islam Putrajaya, kami sertai dan pelbagai acara sedang kami rancang untuk meraikan tetamu yang hadir  ke booth kami. Ekspo Buku Islam bermula 27 Februari hingga 8 Mac 2015. Temani kami sepanjang Ekspo buku  berlangsung 

 Mari sertai kami untuk Peraduan Selfie #bukuMUSTREAD. Moga dengan peraduan ini tetamu yang hadir ke booth  kami berasa lebih meriah dan dapat menyertai peraduan. Pastinya ada hadiah ditawarkan.

 Kunjungi kami selama 10 hari itu dan bersama nikmati diskaun yang kami tawarkan sebanyak 20%.  Baca lagi pada READ MORE untuk mengetahui syarat penuh dan hadiah peraduan.  

 
 

 


Ekspo Buku Islam Putrajaya 

 Bersama kami selama 10 hari di Kompleks Perbadanan Putrajaya, Presint 3. Kami akan menghidangkan buku baharu  yang sesuai untuk bacaan seisi keluarga. Antara buku baharu yang ada Syiah Ancaman dalam Diam dan Wanita  Solehah. 

 Tawaran yang kami beri adalah belian buku pakej, bersama penulis, boleh guna BB1M dan Peraduan Selfie. Moga dengan pelbagai tawaran itu, kami dapat meraikan tetamu yang hadir sebaiknya. Pelbagai aktiviti yang dianjurkan penganjur juga berbaloi untuk hadir. 

Bersama kami selama 10 hari itu dan moga tuan/puan mudah mendapatkan buku kami di Ekspo itu. Baca lagi pada READ MORE untuk mengetahui cara menyertai peraduan selfie.  

 
 

 


Sertai Projek Wakaf Buku Dengan Lafaz 2 Kalimah Syahadah

Dengan Lafaz 2 Kalimah Syahadah merungkaikan peristiwa yang lazim berlaku kepada muallaf bagi membuka matmasyarakat untuk mengenali siapa mereka serta memberi jalan penyelesaian kepada rakan yang masih mencari kebenaran.

Ia lebih kepada pengelaman penulis buku itu sendiri, Ikhwan Ng yang memeluk Islam dan melalui pengalaman yang mencabar jiwa yang baru ingin mengenal Tuhan. Ketika melihat stor yang digunakan rakan Muslim untuk solat, penulis tertanya di manakah Tuhan yang disembah oleh orang Islam.

Sertai projek wakaf itu untuk bersama memeriahkan dakwah kepada Muallaf dan mereka yang mencari cahaya Islam yang suci. Baca lagi pada READ MORE untuk mengetahui cara menyertai wakaf buku itu.  

 
 

 


La Tahzan yang Berwajah Ceria Kini Berharga RM38.50

La Tahzan yang mempunyai tiga siri iaitu La Tahzan Gadisku, La Tahzan kerana Cinta dan La Tahzan kerana Jodoh. Buku yang paling dicari-cari selama ini kini tampil dengan wajah yang ceria dan menusuk kalbu. Teruskan membaca untuk mengetahui diskaun hebat untuk semua.

Kami menawarkan pada diskaun sebanyak 30 peratus untuk diskaun hebat ini. Harga asal adalah RM 55.00. Harga selepas diskaun jadi RM 38.50 SAHAJA 

Miliki tiga siri buku itu sebagai hadiah terbaik untukmu wanita sepanjang zaman. Baca lagi pada READ MORE untuk mengetahui harga diskaun itu dan cara pembelian yang mudah dan murah.  

 
 
 

Biografi Agung Rasulullah dan Coklat dalam Hamper Korporat

Kami melahirkan rasa syukur apabila seorang pengusaha yang berniaga coklat turut memasukkan buku Biografi Agung Rasulullah sebagai fokus utama hamper korporat itu. Pengusaha yang menggunakan label Chocolate Story itu beroperasi di Shah Alam, Selangor. Chocolate Story membeli sebanyak 400 naskhah untuk dijadikan hamper untuk sebuah bank yang terkemuka di Malaysia. 

Usaha murni peniaga ini membantu industri buku dan hamper itu sungguh bernilai apabila buku itu dibaca oleh penerima setiap masa. Pengusaha juga telah membaca buku itu dan bersungguh-sungguh menjadikan hamper itu kenyataan. 

Pihak kami juga mempelawa kepada individu dan syarikat untuk menjadikan hamper ini sebagai contoh untuk pemberian hamper korporat. Makluman kejayaan hamper korporat ini klik READ MORE. 

 
 

Manual Kehamilan-Rahsia Dapat Anak Soleh

Hadiah khas kami buat pasangan suami isteri sebagai persediaan awal merancang dan mengharungi fasa kehamilan. Pengetahuan berkaitan kepentingan merancang keluarga, masalah kesuburan, penjagaan ibu mengandung dan menghadapi kelahiran perlu untuk panduan semua pasangan di dunia.

Anak adalah anugerah Allah yang paling besar buat pasangan suami isteri. Hargai anak itu dengan mendapatkan panduan penjagaan ibu dan bayi melalui buku Manual Kehamilan.

 
 

 

Pihak Must Read menawarkan bilik seminar untuk di sewa. Butirannya adalah seperti di bawah:

Harga      : RM 400 sehari ( 9 am - 6 pm) 

Kapasiti   : 30 Orang

Alamat    : No 41-1 Jalan Wangsa Setia 1

                 Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur 

                ( Atas Kedai Runcit Az- Zain Shoppe)