bantuan banjir pesta buku selangor

Must Read Sdn Bhd Online Bookstore

Jualan Set Kombo
Hadiah Kahwin
RM110.80 RM90.00
Untukmu Wanita
RM66.90 RM55.00
Mari Solat
RM74.90 RM60.00
Kenali & Cintai Rasulullah
RM91.90 RM75.00
Solat - Solat Sunat
RM63.80 RM51.00
Kosong Kosong
RM54.00 RM45.00
Bila Allah Menduga
RM73.20 RM58.00
Sejarah Islam
RM79.00 RM65.00
Baru Terbit
Ada Apa di Bawah Sejadah?
RM14.00 RM12.00
7 Sunah Membawa Syafaat
RM17.00 RM14.50
8 Surah Pilihan
RM9.00 RM7.70
Manzil
RM6.00 RM5.10
Kiamat Sudah Dekat
RM19.00 RM16.20
Wanita Solehah
RM21.00 RM17.90
text_reviews
Berita Terkini

Pesta Buku Selangor

 SACC Shah Alam, lokasi tumpuan hujung minggu bersama keluarga yang paling menyeronokkan. Lokasi yang berada  di pusat bandar Shah Alam itu meyaksikan pelbagai program untuk manfaat pengunjung. Ketahui juga lokasi itu ada  Pesta Buku Selangor.

 Penulis kami juga akan berada bersama pengunjung pada hari Sabtu & Ahad sahaja. Pengunjung berpeluang  menjadikan ia sebagai platform untuk saling mengenali buku penulis. Pesta Buku ini berlangsung selama 11 hari.  

 Kunjungi kami selama 11 hari itu dan bersama nikmati diskaun yang kami tawarkan sebanyak 20%.  Baca lagi pada READ MORE untuk mengetahui tarikh dan lokasi booth kami.  

 
 

 


Sertai Projek Wakaf Buku Pasca Syahadah

 Pasca Syahadah memberi panduan kepada Muallaf mempelajari Islam dengan kaedah yang mudah dipahami. Ditulis oleh penulis yang rapat dan paham keadaan Muallaf. Pengalaman beliau bersama Muallaf adalah panduan terbaik melalui buku ini.

 Penulis sering memberi ceramah dan membantu Mualaaf dengan pengetahuan Islam yang mudah sebagai panduan keimanan buat mereka supaya lebih yakin mengamalkan ajaran Islam dan berhadapan dengan keluarga dan kawan-kawan kalangan Muslim atau bukan Muslim. 

Sertai projek wakaf itu untuk bersama memeriahkan dakwah kepada Muallaf dan mereka yang mencari cahaya Islam yang suci. Baca lagi pada READ MORE untuk mengetahui cara menyertai wakaf buku itu.  

 
 

 


Sertai Projek Wakaf Buku Dengan Lafaz 2 Kalimah Syahadah

Dengan Lafaz 2 Kalimah Syahadah merungkaikan peristiwa yang lazim berlaku kepada muallaf bagi membuka matmasyarakat untuk mengenali siapa mereka serta memberi jalan penyelesaian kepada rakan yang masih mencari kebenaran.

Ia lebih kepada pengelaman penulis buku itu sendiri, Ikhwan Ng yang memeluk Islam dan melalui pengalaman yang mencabar jiwa yang baru ingin mengenal Tuhan. Ketika melihat stor yang digunakan rakan Muslim untuk solat, penulis tertanya di manakah Tuhan yang disembah oleh orang Islam.

Sertai projek wakaf itu untuk bersama memeriahkan dakwah kepada Muallaf dan mereka yang mencari cahaya Islam yang suci. Baca lagi pada READ MORE untuk mengetahui cara menyertai wakaf buku itu.  

 
 

 


La Tahzan yang Berwajah Ceria Kini Berharga RM38.50

La Tahzan yang mempunyai tiga siri iaitu La Tahzan Gadisku, La Tahzan kerana Cinta dan La Tahzan kerana Jodoh. Buku yang paling dicari-cari selama ini kini tampil dengan wajah yang ceria dan menusuk kalbu. Teruskan membaca untuk mengetahui diskaun hebat untuk semua.

Kami menawarkan pada diskaun sebanyak 30 peratus untuk diskaun hebat ini. Harga asal adalah RM 55.00. Harga selepas diskaun jadi RM 38.50 SAHAJA 

Miliki tiga siri buku itu sebagai hadiah terbaik untukmu wanita sepanjang zaman. Baca lagi pada READ MORE untuk mengetahui harga diskaun itu dan cara pembelian yang mudah dan murah.  

 
 
 

Biografi Agung Rasulullah dan Coklat dalam Hamper Korporat

Kami melahirkan rasa syukur apabila seorang pengusaha yang berniaga coklat turut memasukkan buku Biografi Agung Rasulullah sebagai fokus utama hamper korporat itu. Pengusaha yang menggunakan label Chocolate Story itu beroperasi di Shah Alam, Selangor. Chocolate Story membeli sebanyak 400 naskhah untuk dijadikan hamper untuk sebuah bank yang terkemuka di Malaysia. 

Usaha murni peniaga ini membantu industri buku dan hamper itu sungguh bernilai apabila buku itu dibaca oleh penerima setiap masa. Pengusaha juga telah membaca buku itu dan bersungguh-sungguh menjadikan hamper itu kenyataan. 

Pihak kami juga mempelawa kepada individu dan syarikat untuk menjadikan hamper ini sebagai contoh untuk pemberian hamper korporat. Makluman kejayaan hamper korporat ini klik READ MORE. 

 
 

Manual Kehamilan-Rahsia Dapat Anak Soleh

Hadiah khas kami buat pasangan suami isteri sebagai persediaan awal merancang dan mengharungi fasa kehamilan. Pengetahuan berkaitan kepentingan merancang keluarga, masalah kesuburan, penjagaan ibu mengandung dan menghadapi kelahiran perlu untuk panduan semua pasangan di dunia.

Anak adalah anugerah Allah yang paling besar buat pasangan suami isteri. Hargai anak itu dengan mendapatkan panduan penjagaan ibu dan bayi melalui buku Manual Kehamilan.

 
 

 

Pihak Must Read menawarkan bilik seminar untuk di sewa. Butirannya adalah seperti di bawah:

Harga      : RM 400 sehari ( 9 am - 6 pm) 

Kapasiti   : 30 Orang

Alamat    : No 41-1 Jalan Wangsa Setia 1

                 Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur 

                ( Atas Kedai Runcit Az- Zain Shoppe)