nakhoda agung Manual Kehamilan Maal Hijrah

Must Read Sdn Bhd Online Bookstore

DVD
Berita Terkini

Bengkel Penulisan Islamik

Alhamdulillah buku-buku terbitan kami mendapat sambutan yang menghangatkan daripada pembaca dan kedai buku. Sambutan penulis untuk menulis bersama kami juga sering diutarakan. Kami menerbitkan buku seperti, Biografi Agung RasulullahEnsiklopedia Al-Quran, Ulul Albab, Manual Kehamilan dan Perubatan Al-Quran Rawatan Kanser.

Kami membuka peluang kepada penulis yang mahu membina karya bestseller bersama kami. Boleh sertai kami dengan membaca lagi berita ini dan terus lihat kepada poster yang tertera.

Realisasikan impian tuan dan puan untuk melihat buku tulisan tuan puan di pesta buku akan datang. Cara mendaftar klik READ MORE. 

 
 

 

Gerai Terbaik Pesta Buku Selangor

Alhamdulillah gerai MUST READ terpilih sebagai anugerah Gerai Terbaik di Pesta Buku Selangor. Kami menerbitkan buku seperti, Biografi Agung RasulullahEnsiklopedia Al-Quran, Ulul Albab, Manual Kehamilan dan Perubatan Al-Quran Rawatan Kanser.

Kami melahirkan rasa syukur dan terima kasih kepada penganjur Pesta Buku Selangor, Perbadana Perpustakaan Awam Selangor, staff, penulis dan rakan penerbit sepanjang penganjuran Pesta Buku itu.

Anugerah itu menambah semangat kami untuk terus menyertai pesta buku yang setrusnya dan menerbitkan buku yang berkualiti dan terbaik. Majlis anugerah klik READ MORE. 

 
 

 

Jualan Pos Percuma

Kami menawarkan cara membeli yang mudah dan pantas untuk lima buku terbitan kami. Ada dua cara iaitu, pertama melalui sms/whatsapp dan kedua belian online pada web. Lima buku itu, Biografi Agung Rasulullah, Ensiklopedia Al-Quran, Ulul Albab, Manual Kehamilan dan Perubatan Al-Quran Rawatan Kanser.

Dapatkan tawaran pos percuma ini berserta pen dan bookmark eksklusif MUST READ. Miliki lima buku itu tanpa perlu fikir kos tambahan membeli buku seperti kos pos, kos minyak, kos parking dan kos belanja makan.

Pos percuma ini hanya layak untuk belian di Malaysia sahaja. Makluman kelima-lima buku itu dan cara membeli boleh terus membaca dengan klik READ MORE. 

 
 

Biografi Agung Rasulullah dan Coklat dalam Hamper Korporat

Kami melahirkan rasa syukur apabila seorang pengusaha yang berniaga coklat turut memasukkan buku Biografi Agung Rasulullah sebagai fokus utama hamper korporat itu. Pengusaha yang menggunakan label Chocolate Story itu beroperasi di Shah Alam, Selangor. Chocolate Story membeli sebanyak 400 naskhah untuk dijadikan hamper untuk sebuah bank yang terkemuka di Malaysia. 

Usaha murni peniaga ini membantu industri buku dan hamper itu sungguh bernilai apabila buku itu dibaca oleh penerima setiap masa. Pengusaha juga telah membaca buku itu dan bersungguh-sungguh menjadikan hamper itu kenyataan. 

Pihak kami juga mempelawa kepada individu dan syarikat untuk menjadikan hamper ini sebagai contoh untuk pemberian hamper korporat. Makluman kejayaan hamper korporat ini klik READ MORE. 

 
 

Jualan Pos Percuma: Biografi Agung Rasulullah SAW

Kenali dan Cintai Rasulullah. Sebagai umat Islam, menjadi kekesalan yang besar apabila kita jahil akan sirah dan perjuangan Rasulullah SAW, kerana Baginda yang akan memberi syafaat kepada kita di akhirat kelak. 

Allah SWT memilih Baginda sebagai kekasihNya. Maka sebaik-baiknya kita menjadikan Rasulullah SAW sebagai kekasih agung melebihi segala-galanya.

Tawaran menarik daripada kami dengan pos percuma + hadiah percuma untuk di Malaysia sahaja. Makluman belian dan butiran buku terus klik READ MORE. 

 
 

Ramadan Pahala Berganda

Ramadan merupakan bulan yang paling mulia di sisi Allah SWT. Ramadan menjadi penghulu bulan bagi semua bulan Islam. Terdapat banyak perbincangan berkenaan ibadah-ibadah yang khusus di dalam Ramadan, yang tidak ada dalam bulan-bulan yang lain. Bahkan, Ramadan itu sahaja memberikan sejarah yang tersendiri di sisi Islam dan masyarakat Arab.

Kami ada empat buku yang sesuai untuk persiapan menyambut Ramadan. Selamat Beribadah Puasa Ramadan. Semoga fitrah dalam hati kita semakin suci. Empat buku itu terus klik READ MORE. 

 
 

Manual Kehamilan di Radio IKIM.fm

Hadiah khas kami buat pasangan suami isteri sebagai persediaan awal merancang dan mengharungi fasa kehamilan. Pengetahuan berkaitan kepentingan merancang keluarga, masalah kesuburan, penjagaan ibu mengandung dan menghadapi kelahiran perlu untuk panduan semua pasangan di dunia.

Dengarkan IKIM.fm dari 26 hingga 31 Mei 2014. Hargai anak itu dengan mendapatkan panduan penjagaan ibu dan bayi melalui buku Manual Kehamilan.

 
 

 

Manual Kehamilan-Rahsia Dapat Anak Soleh

Hadiah khas kami buat pasangan suami isteri sebagai persediaan awal merancang dan mengharungi fasa kehamilan. Pengetahuan berkaitan kepentingan merancang keluarga, masalah kesuburan, penjagaan ibu mengandung dan menghadapi kelahiran perlu untuk panduan semua pasangan di dunia.

Anak adalah anugerah Allah yang paling besar buat pasangan suami isteri. Hargai anak itu dengan mendapatkan panduan penjagaan ibu dan bayi melalui buku Manual Kehamilan.

 
 

 

Pihak Must Read menawarkan bilik seminar untuk di sewa. Butirannya adalah seperti di bawah:

Harga      : RM 400 sehari ( 9 am - 6 pm) 

Kapasiti   : 30 Orang

Alamat    : No 41-1 Jalan Wangsa Setia 1

                 Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur 

                ( Atas Kedai Runcit Az- Zain Shoppe)