Set Kombo

Must Read Sdn Bhd Online Bookstore

Jualan Set Kombo
Hadiah Kahwin
RM110.80 RM90.00
Untukmu Wanita
RM66.90 RM55.00
Mari Solat
RM74.90 RM60.00
Kenali & Cintai Rasulullah
RM91.90 RM75.00
Solat - Solat Sunat
RM63.80 RM51.00
Kosong Kosong
RM54.00 RM45.00
Bila Allah Menduga
RM73.20 RM58.00
Sejarah Islam
RM79.00 RM65.00
Baru Terbit
Bangau Oh Bangau!
RM20.00 RM16.00
Tragedi Uhud
RM15.00 RM12.00
Islam yang Tercalar
RM24.00 RM19.20
Kosong Kosong
RM20.00 RM16.00
Ada Apa di Bawah Sejadah?
RM14.00 RM11.20
7 Sunah Membawa Syafaat
RM17.00 RM14.00
Manzil
RM6.00
Berita Terkini

Sertai Projek Wakaf Buku Dengan Lafaz 2 Kalimah Syahadah

Dengan Lafaz 2 Kalimah Syahadah merungkaikan peristiwa yang lazim berlaku kepada muallaf bagi membuka matmasyarakat untuk mengenali siapa mereka serta memberi jalan penyelesaian kepada rakan yang masih mencari kebenaran.

Ia lebih kepada pengelaman penulis buku itu sendiri, Ikhwan Ng yang memeluk Islam dan melalui pengalaman yang mencabar jiwa yang baru ingin mengenal Tuhan. Ketika melihat stor yang digunakan rakan Muslim untuk solat, penulis tertanya di manakah Tuhan yang disembah oleh orang Islam.

Sertai projek wakaf itu untuk bersama memeriahkan dakwah kepada Muallaf dan mereka yang mencari cahaya Islam yang suci. Baca lagi pada READ MORE untuk mengetahui cara menyertai wakaf buku itu.  

 
 

 


La Tahzan yang Berwajah Ceria Kini Berharga RM38.50

La Tahzan yang mempunyai tiga siri iaitu La Tahzan Gadisku, La Tahzan kerana Cinta dan La Tahzan kerana Jodoh. Buku yang paling dicari-cari selama ini kini tampil dengan wajah yang ceria dan menusuk kalbu. Teruskan membaca untuk mengetahui diskaun hebat untuk semua.

Kami menawarkan pada diskaun sebanyak 30 peratus untuk diskaun hebat ini. Harga asal adalah RM 55.00. Harga selepas diskaun jadi RM 38.50 SAHAJA 

Miliki tiga siri buku itu sebagai hadiah terbaik untukmu wanita sepanjang zaman. Baca lagi pada READ MORE untuk mengetahui harga diskaun itu dan cara pembelian yang mudah dan murah.  

 
 

 


Gerai Terbaik Pesta Buku Selangor

Alhamdulillah gerai MUST READ terpilih sebagai anugerah Gerai Terbaik di Pesta Buku Selangor. Kami menerbitkan buku seperti, Biografi Agung RasulullahEnsiklopedia Al-Quran, Ulul Albab, Manual Kehamilan dan Perubatan Al-Quran Rawatan Kanser.

Kami melahirkan rasa syukur dan terima kasih kepada penganjur Pesta Buku Selangor, Perbadana Perpustakaan Awam Selangor, staff, penulis dan rakan penerbit sepanjang penganjuran Pesta Buku itu.

Anugerah itu menambah semangat kami untuk terus menyertai pesta buku yang setrusnya dan menerbitkan buku yang berkualiti dan terbaik. Majlis anugerah klik READ MORE. 

 
 

 

Jualan Pos Percuma

Kami menawarkan cara membeli yang mudah dan pantas untuk lima buku terbitan kami. Ada dua cara iaitu, pertama melalui sms/whatsapp dan kedua belian online pada web. Lima buku itu, Biografi Agung Rasulullah, Ensiklopedia Al-Quran, Ulul Albab, Manual Kehamilan dan Perubatan Al-Quran Rawatan Kanser.

Dapatkan tawaran pos percuma ini berserta pen dan bookmark eksklusif MUST READ. Miliki lima buku itu tanpa perlu fikir kos tambahan membeli buku seperti kos pos, kos minyak, kos parking dan kos belanja makan.

Pos percuma ini hanya layak untuk belian di Malaysia sahaja. Makluman kelima-lima buku itu dan cara membeli boleh terus membaca dengan klik READ MORE. 

 
 

Biografi Agung Rasulullah dan Coklat dalam Hamper Korporat

Kami melahirkan rasa syukur apabila seorang pengusaha yang berniaga coklat turut memasukkan buku Biografi Agung Rasulullah sebagai fokus utama hamper korporat itu. Pengusaha yang menggunakan label Chocolate Story itu beroperasi di Shah Alam, Selangor. Chocolate Story membeli sebanyak 400 naskhah untuk dijadikan hamper untuk sebuah bank yang terkemuka di Malaysia. 

Usaha murni peniaga ini membantu industri buku dan hamper itu sungguh bernilai apabila buku itu dibaca oleh penerima setiap masa. Pengusaha juga telah membaca buku itu dan bersungguh-sungguh menjadikan hamper itu kenyataan. 

Pihak kami juga mempelawa kepada individu dan syarikat untuk menjadikan hamper ini sebagai contoh untuk pemberian hamper korporat. Makluman kejayaan hamper korporat ini klik READ MORE. 

 
 

Manual Kehamilan-Rahsia Dapat Anak Soleh

Hadiah khas kami buat pasangan suami isteri sebagai persediaan awal merancang dan mengharungi fasa kehamilan. Pengetahuan berkaitan kepentingan merancang keluarga, masalah kesuburan, penjagaan ibu mengandung dan menghadapi kelahiran perlu untuk panduan semua pasangan di dunia.

Anak adalah anugerah Allah yang paling besar buat pasangan suami isteri. Hargai anak itu dengan mendapatkan panduan penjagaan ibu dan bayi melalui buku Manual Kehamilan.

 
 

 

Pihak Must Read menawarkan bilik seminar untuk di sewa. Butirannya adalah seperti di bawah:

Harga      : RM 400 sehari ( 9 am - 6 pm) 

Kapasiti   : 30 Orang

Alamat    : No 41-1 Jalan Wangsa Setia 1

                 Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur 

                ( Atas Kedai Runcit Az- Zain Shoppe)