Manual Kehamilan Celoteh murabbi

Must Read Sdn Bhd Online Bookstore

Berita Terkini

Menarik di Booth Kami

Hadiah khas kami buat semua pengunjung ke booth kami di PWTC. Kunjungi kami, berhdapan Pejabat Pos, Legar Putra PWTC. Masuk sahaja pintu utama terus ke arah Pejabat Pos dan kami di hadapan Pejabat Pos. Tahun 2014 kami tawarkan pelbagai diskaun dan tawaran hebat untuk semua.

Buku Manual Kehamilan adalah buku baharu kami yang sesuai untuk semua pasangan suami isteri di dunia ini. Kami juga memberi kelebihan kepada pengunjung booth kami dengan diskaun, cabutan bertuah dan hadiah mega.

Kunjungi kami dari 24 April hingga 4 Mei 2014. Legar Putra PWTC. Berhadapan pejabat. Pos. Klik sahaja READ MORE dan tuan puan akan dapat membaca tawaran menarik kami 2014. Selamat membaca bersama MSUT READ. 

 
 

 

Diskaun 25% Buku Manual Kehamilan

Hadiah khas kami buat pasangan suami isteri sebagai persediaan awal merancang dan mengharungi fasa kehamilan. Pengetahuan berkaitan kepentingan merancang keluarga, masalah kesuburan, penjagaan ibu mengandung dan menghadapi kelahiran perlu untuk panduan semua pasangan di dunia.

Anak adalah anugerah Allah yang paling besar buat pasangan suami isteri. Hargai anak itu dengan mendapatkan panduan penjagaan ibu dan bayi melalui buku Manual Kehamilan.

Tempahan awal buku dengan harga diskaun sebanyak 25%. Harga asal RM75.00. Harga diskaun = RM56.25. Tawaran ini bermula 1 April 2014 dan berakhir pada 24 April 2014. Cara membeli teruskan baca pada READ MORE. 

 
 

 

Bengkel Penulisan Islamik

Bengkel Penulisan Islamik yang bertempat di Akademi Must Read, Wangsa Melawati. Peserta dideahkan dengan teknik dan motivasi menulis buku yang sesuai dengan kehendak penerbit dan pasaran. MUST READ menganjurkan bengkel ini untuk mencari penulis baru. Ia berlangsung pada 8 Mac 2014 yang lalu.

Peserta berpeluang memhami aspek penerbitan buku dari mula terima masnuskrip hingga buku siap dicetak. Antara ilmu yang disampaikan adalah suntingan, jenis buku, pasaran buku, bahasa dan jenis buku MUST READ. Peserta yang hadir menunjukkan komitmen yang tinggi dan bersemangat untuk menulis bersama MUST READ.

 
 

Ekspo Buku Islam Putrajaya

Selamat datang kami ucapkan ke Ekspo Buku Islam Putrajaya

Kami berada di Ekspo Buku Islam itu, kunjungi booth MUST READ dan membeli buku terbaharu terbitan kami. Antara buku baru yang dapat dibeli adalah, Formula Merawat Hati, Ayah & Ibu Izinkan Aku ke Syurga, Meraih Berkat Tanpa Riba dan Bangau oh Bangau!

Temui juga penulis kami, Ustaz Kamel dan Ustaz Azrien Borhan. Datanglah ke Ekspo Buku Islam ini dan rebutlah peluang menambah ilmu melalui membaca dan membeli buku. Bersama para Ustaz dan Murabbi dalam pelbagai sesi majlis ilmu. Moga beroleh rahmat Allah. 

 

 

 

Ensiklopedia Al-Quran ke Frankfurt Bookfair, German

Kiriman emel daripada pihak MBKM menghadiahkan kami rasa gembira dan bangga apabila buku Ensiklopedia Al-Quran terpilih antara 50 karya terbaik untuk pasaran antarabangsa. Frankfurt Bookfair berlangsung dari 9 hingga 13 Oktober 2013.

Buku-buku yang terpilih akan dipamerkan di Malaysia Pavilion sempena Frankfurt Boofair, German. Ia adalah penghargaan yang besar buat penerbit dan penulis buku itu Syeikh Muhd Mujahid. Semoga buku itu mendapat perhatian dan dipilih oleh penerbit di luar negara untuk diterjemah ke bahasa selain bahasa Melayu.

Ensiklopedia Al-Quran menceritakan perjalanan sebuah kitab Agung yang diturunkan untuk umat akhir zaman. Sebuah wahyu yang mula diturunkan di Gua Hira' kepada seorang Rasul yang tidak tahu membaca dan menulis, kemudian perlu disampaikan kepada kaumnya yang juga buta huruf.

 

 
 

 

Pihak Must Read menawarkan bilik seminar untuk di sewa. Butirannya adalah seperti di bawah:

Harga      : RM 400 sehari ( 9 am - 6 pm) 

Kapasiti   : 30 Orang

Alamat    : No 41-1 Jalan Wangsa Setia 1

                 Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur 

                ( Atas Kedai Runcit Az- Zain Shoppe)

 

Ensiklopedia Al-Quran tarikan utama PBAKL 2013

 
Buku Ensilopedia Al-Quran nukilan Syeikh  Muhd Mujahid dilancarkan melalui forum Didik Anak Hafaz Al-Quran sempena Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2013. Program berlangsung pada 29 April 2013 di Pentas Utama, PWTC.
 
Buku kulit keras setebal 382 halaman dan berharga RM90 itu mengandungi 13 bab menerangkan mukjizat Al-Quran, nama-nama bagi Al-Quran, perkembangan ilmu AL-Quran, peringkat dan bagaimana Al-Quran itu dikumpulkan dan himpunan 150 trivia berkaitan Al-Quran.