Shop

Kitab Budak Praktikal

RM22.00

‘Nak praktikal je pun, tak payah nak berprotokol sangat, asal dapat sudah. Janji boleh grad!’

‘Alaaa… jadi budak praktikal ni kerja kau fotostat je pun, nanti dah habis praktikal bolehlah dapat Master in Photocopying.’

13 in stock

Category:
Description

‘Nak praktikal je pun, tak payah nak berprotokol sangat, asal dapat sudah. Janji boleh grad!’

‘Alaaa… jadi budak praktikal ni kerja kau fotostat je pun, nanti dah habis praktikal bolehlah dapat Master in Photocopying.’

‘Praktikal bukannya dibayar elaun, tak payah rajin sangat menabur bakti free dekat ofis tu, sampai masa je balik!’

‘Praktikal je pun, dengan kemeja tuck in, seluar slack, kasut kulit, siap tie bagai! Ewww, nerd alert….’

KAU PERNAH DENGAR SUARA-SUARA YANG MACAM TU?

Disebabkan pemikiran yang macam itulah wujudnya KITAB BUDAK PRAKTIKAL ni!

Selamat menelaah

Additional Information
Weight 0.2 kg
Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kitab Budak Praktikal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *