now is modern browser
Shopping Cart
 KITAB BUDAK PRAKTIKAL
 KITAB BUDAK PRAKTIKAL
1/ 1

Kitab Budak Praktikal

‘Nak praktikal je pun, tak payah nak berprotokol sangat, asal dapat sudah. Janji boleh grad!’
RM22.00 MYR
RM0.00 MYR
Quantity
Only 999 left
Volume Pricing
Quantity
Price
1+
RM22.00 MYR each
Worldwide shipping available
Secure payments
Trusted packing

Tajuk : Kitab Budak Praktikal

Penulis : Imran Burhanuddin

Penerbit : Komrad Buku

ISBN : 9789672062547

Halaman :  181 muka surat

Berat : 250 gram

Sinopsis:

‘Nak praktikal je pun, tak payah nak berprotokol sangat, asal dapat sudah. Janji boleh grad!’

‘Alaaa… jadi budak praktikal ni kerja kau fotostat je pun, nanti dah habis praktikal bolehlah dapat Master in Photocopying.’

‘Praktikal bukannya dibayar elaun, tak payah rajin sangat menabur bakti free dekat ofis tu, sampai masa je balik!’

‘Praktikal je pun, dengan kemeja tuck in, seluar slack, kasut kulit, siap tie bagai! Ewww, nerd alert….’

KAU PERNAH DENGAR SUARA-SUARA YANG MACAM TU?

Disebabkan pemikiran yang macam itulah wujudnya KITAB BUDAK PRAKTIKAL ni!